Tjänster

ERFARENHET

DU KAN LITA PÅ

VÅRA TJÄNSTER


Våra kunder kan anlita oss utan att tvivla på vår kompetens och genom vårt agerande skapar vi långvariga kontakter där våra kunder kan vara säkra på att vårt företag och våra tjänster ständigt utvecklas och förbättras. Vi erbjuder våra kunder service som man kan lita på. Garanti är inte bara på pappret utan i verkligheten också.  

Vi kommer snart erbjuda våra kunder 24 månaders räntefri delbetalning av service och reparation. Samt kommer assistans för 12 månader vara inkluderad vid service hos oss. (Fråga oss om villkor för assistans).

Mekaniska Problem

Reparationer


Vi utför alla slags reparationer enligt tillverkarnas rekommendationer för tidåtgång och reservdelsanvändning. För att garanti ska gälla i vissa fall behöver man byta även andra reservdelar som inte är defekta men som krav för att bevara garantin måste man byta ut även de. Vilka är dessa delar vet man inte om man inte har rätt utbildning och inte uppdaterar sina kunskaper ständigt. Därför kontrollerar vi alltid garanti villkor hos reservdelstillverkare. 


För vissa reparationer behöver man speciella verktyg vilka kan vi låna hos våra reservdelsleverantörer och även köper in ständigt för att ha snabbare och enklare tillgång till verktyg, Detta i sin tur bidrar till billigare reparationskostnader för våra kunder.

Gratis Inspektion

Besiktning*


Vi erbjuder kostnadsfri kontroll vid plötsliga fel/missljud på bromsar, avgas, fram-/bakvagn. Vi kan eventuellt höja bilen och kolla under bilen vid behov, men med undantag att vi har tid eller om man kan lämna bilen så att vi tittar på den under dagen när vi har lucka mellan bokade reparationer.

* Det betyder inte att vi kan släcka 2-or eller liknande på vår företag men vi kan besikta bilar åt våra kunder för samma pris som BESIKTA eller Carspect tar. Alltså vi bokar in bilen hos respektive bilbesiktare och kör bilen till besiktning själva.

Elektriska Problem

Felsökning


Diagnosutrustning med senaste uppdateringar garanterar våra kunder pålitlig felsökning.  Vi köper in program som hjälper oss i felsökningen. Program som vi använder kan vara med tidsbegränsad licens som vi köper in vid behov och vissa har vi alltid tillgång till genom att köpa in års licens.


Vid felsökningen kostnaden kan öka mycket pga tiden som man behöver för att hitta felet. Därför använder vi alltid senast uppdaterade databaser för att förenkla felsökning och sänka kostnader för våra kunder. Man kan få diagnosprotokoll och felkods tolkning vid felsökning. 

Upgradera din bil

Extra utrustning


Vi erbjuder installation av dragkrok och extraljus på din bil. Alla installation utförs av kunnig personal med flera års erfarenhet på installation av extra utrustning på bilar. 

Vi installerar fasta och avtagbara dragkrokar, samt 7-poliga och 13-poliga anslutningar på kundens begäran. Alla dragkrok vi monterar motsvarar EU:s bestämmelser för dessa och är modellanpassade. 

Efter 1 september 2013 behöver bilen i samband med eftermontering inte genomgå en registreringsbesiktning för kroken om den monteras på en EU-typgodkänd personbil eller en EU-typgodkänd lätt lastbil.  Mer om regler för dragkrok kan ni läsa på Transportstyrelsen webbsida.