Om oss

VAD GÖR VI


Vi ger dig orofri bilägande. IK AutoService i Lerum är en bilverkstad av högsta kvalitet i Lerums Kommun, med fokus på komplett kundvård! Vi är familjeägd företag och har bedrivit bilreparationstjänster i Lerums Kommun sedan 2013.

 

På IK AutoService ser vi det som vår personliga skyldighet att hålla de underbara människorna i Lerums Kommun och utanför säkra på vägen genom att hjälpa deras fordon att hålla sig säkra och sunda. Våra mekaniker är mycket erfarna och använder modern teknik för att tillhandahålla bilreparation och underhållstjänster på alla märken och modeller fordon. Dessutom stöds våra biltjänster av en garanti på 12 månader / 1 500 mil så att du kan vara säker på att din bil, skåpbil eller SUV är i bra händer hos IK AutoService!

 

När din bil är i vår verkstad, känn dig fri att utnyttja vår gratis Wi-Fi-internet i vårt väntrum eller vår lokala pendeltrafik för att komma dit du behöver åka. Så nästa gång du behöver hjälp med din bil, ring oss på 079 333 77 92, eller enkelt begär offert online.

En av fördelarna med att ha en specialiserad bilverkstad för fordonsservice och reparation är möjligheten att kontrollera ditt fordons kompletta bilreparations historik online! Vår automatiska databas låter dig logga in från ditt hem och se service och bilunderhållstjänster du har fått. Du kan också se när din faktura ska betalas. Prata med oss eller mejla för att få din inloggningsinformation!


Några av tjänster vi erbjuder:

  • Service enligt tillverkarens rekommendationer eller skräddarsydd service enligt kundens önskemål.
  • Bromsreparation, byte av skivor och belägg, bromsok och backar...
  • Fram-/ bakvagn kontroller och reparationer.
  • Avgassystem kontroll och reparation, svetsning vid behov.
  • Kamremsbyte, vattenpump, servopump, styrväxel, turbo, kompressor.
  • Motorbyte, växellådsbyte, kopplingsbyte. mm.....

Mekaniska Problem

Reparationer

Elektriska Problem

Felsökning

Gratis Inspektion

Besiktning

Upgradera din bil

Extra utrustning, dragkrok, extraljus

Vi är auktoriserade återförsäljare för Mapco delar i Sverige.

KOLLA VÅRA TJÄNSTER

BOKA EN SERVICE/REPARATION

VARFÖR SKA MAN VÄLJA OSS


Våra kunder kan anlita oss utan att tvivla på vår kompetens och genom vårt agerande skapar vi långvariga kontakter där våra kunder kan vara säkra på att vårt företag och våra tjänster ständigt utvecklas och förbättras. Vi erbjuder våra kunder service som man kan lita på. Garanti är inte bara på pappret utan i verkligheten också.